Link to download the eSSENTIAL Accessibility app, a free assistive technology software for people with physical disabilities

Löydä luonteenvahvuutesi!

Tervetuloa luonteenvahvuuksien kartoitukseen. Valitse kartoitukselle rauhallinen hetki ja varaa aikaa noin 20 minuuttia.

Kartoitukseen osallistumisen edellytyksenä on tilin luominen. Tili mahdollistaa tulosten tarkastelemisen ja vertailun, kun myöhemmin toistat kartoituksen. Tilin luotuasi voit heti aloittaa vastaamisen. Aikarajaa kartoituksessa ei ole, mutta nopea vastaus on usein rehellisempi, kuin liikaa harkittu.

Kartoituksen päätyttyä saat henkilökohtaisen luonteenvahvuuksien raporttisi sähköpostiisi. Tiedot tallentuvat myös tilillesi. Ellet halua tietojesi tallentuvan Sepontyttären konsulttiprofiiliin, tee kartoitus osoitteessa https://viacharacter.org (huom. kielivalinnat).

Mukavaa itseesi tutustumisen tuokiota!

Terveisin Kirsi Paldanius

______________________

Tärkeää: Tämän Sepontyttären luoman linkin kautta pääset tekemään kartoituksen vaivatta suomen kielellä. Järjestelmä ei kuitenkaan anna edetä ilman että suostut tulosten tallentamiseen Sepontyttärelle (konsultille). Sepontytär ei tuloksia tarvitse, eikä niitä hyödynnä, vaan tulokset poistetaan saman tien ellei asiasta ole erikseen kanssasi sovittu (esim. VOIMAKEHÄ®-profilointi tai työnantajaorganisaatiosi tilaama valmennus).

Jos et halua, että tuloksesi tallentuvat, tee testin osoitteessa www.viacharacter.org. Tällöin sinun tulee itse vaihtaa kyselyn kieli ja asetukset oikein.

VIA-kartoituksen tuottaa VIA-instituutti, joka on luonteenvahvuuksien voittoa tavoittelematon tutkimuskeskus. Taustatietoja käytetään ainoastaan tutkimustarkoituksiin.

Oletko tulossa valmennukseen? Varaa VIA-raporttisi käsille sähköisenä tai paperitulosteena.

Jos haluat lisätietoja VIA-kartoituksesta, ota minuun yhteyttä sähköpostitse.

kirsi@sepontytar.fi | +358 500 580 921 | www.sepontytar.fi

VIA ADULT SURVEY

For Ages 18+

VIA YOUTH SURVEY

For Ages 10-17

Your privacy is important to us. We ask for your email to create an account so you can save your progress and always access your Character Strengths Profile. We do not share our email lists, and your results are private and confidential. See our Privacy Policy.

REGISTER TO TAKE THE FREE SURVEY